Recepten

Praktisch

Aantal personen : de gerechten zijn bedoeld voor 2 personen., tenzij anders aangegeven. Na verloop van tijd weet je zelf het best hoeveel je moet klaarmaken. Schrijf het desnoods ergens op en maak zo je eigen favoriete gerechtenboek.

Altijd in huis : hier vind je een lijstje met de ingrediënten die ik altijd in huis heb.

Kostprijs : Seizoensgebonden groenten en fruit zijn de goedkoopste, laat je dus vooral inspireren door het seizoen. De andere producten zijn niet allen even goedkoop, maar je zal merken dat je van vele iets duurdere producten vlugger ‘voldaan’ zal zijn en dus ook minder nodig hebt. Zo zal je budget niet noodzakelijk stijgen ook al koop je duurdere producten.

Een aantal kruiden kan je makkelijk in je tuin, serre, balkon of in de keuken houden. Je eigen gekweekte kruiden bevatten meer voedingswaarde dan deze die verkocht worden in de supermarkt.

Aanbevolen producten : De producten die ik je aanbeveel in mijn artikelen zijn enkel suggesties. je hoeft niet maar je mag deze producten aankopen door er op te klikken. Een klein percentage hiervan wordt ons toegekend, hiermee kan ik steeds weer nieuwe producten aankopen en hou ik mijn website betaalbaar!

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: